Afspraak maken

Let op aangepast openingstijden:

    • Tijdens Hemelvaart op donderdag 26 mei zijn onze klinieken gesloten
    • Tijdens Pinksteren op maandag 6 juni zijn onze klinieken gesloten
    • Vrijdag 24 juni zijn onze klinieken gesloten

 

Een afspraak maken

Afspraken kun je eenvoudig online maken, 24 uur/dag. Kies hiervoor de vestiging bij jou in de buurt. Wanneer de afspraak online gemaakt is ontvang je van ons altijd een bevestigingsmail. Als je deze niet ontvangt is de afspraak niet gemaakt (check wel even de spamfolder voordat je het opnieuw probeert). Het is belangrijk dat je bij het vastleggen van een online afspraak kiest voor het juiste consult in verband met de tijdreservering.

Intakeformulier

In de bevestigingsmail ontvang je voor elke persoon een persoonlijke link om het digitale intakeformulier in te vullen. Om beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen ontvang je geen terugmelding per mail. Maak voor je eigen gebruik een afdruk voordat je het formulier verstuurt.

Last-minute consult
Bel ons voor het maken van een afspraak indien het gaat om een last-minute vakantie. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur op het nummer 088-0049149.

Ease is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw eigendommen bij het bezoek aan een van onze klinieken.

Aan de slag bij een nieuwe werkgever?

Heeft u van ons een uitnodiging ontvangen? Dan kunt u vanaf 1 juni 2022 terecht op ons inloopspreekuur in onze kliniek in Maastricht, een afspraak maken is niet nodig. Ons inloopspreekuur is hiervoor speciaal geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30- 12:00. Houd rekening met een eventuele wachttijd afhankelijk van de drukte.

Aan de slag als medewerker bij het MUMC+?

Dan kunt u zich melden bij ons in de kliniek in Maastricht, Vanaf 1 juni 2022. Een afspraak maken is niet nodig. Ons inloopspreekuur is hiervoor speciaal geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30- 12:00. Houd rekening met een eventuele wachttijd afhankelijk van de drukte.

 

Maak nu online een afspraak 

Aan de slag als medewerker bij het MUMC+? 
Dan kunt u zich melden bij ons in de kliniek in Maastricht, vanaf 1 juni 2022. Een afspraak maken is niet nodig. Ons inloopspreekuur is hiervoor speciaal geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30- 12:00. Houd rekening met een eventuele wachttijd afhankelijk van de drukte.
Aan de slag bij een nieuwe werkgever?

Heeft u van ons een uitnodiging ontvangen? Dan kunt u zich melden bij ons in de kliniek in Maastricht, vanaf 1 juni 2022. Een afspraak maken is niet nodig. Ons inloopspreekuur is hiervoor speciaal geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30- 12:00. Houd rekening met een eventuele wachttijd afhankelijk van de drukte.)

 

Let op: Gebruik je afweer onderdrukkende medicatie of heb je een aandoening waarvoor je onder behandeling bent bij een specialist dan kan het voorkomen dat onze artsen willen overleggen met je behandelaar. Deze zijn op zaterdag voor ons niet bereikbaar. Indien je op zaterdag je afspraak plant dan kan het voorkomen dat je op een later moment nog een keer terug moet komen.

Kies een vestiging:

Soort afspraak

Lange reis  is >2 maanden of

(voorbereiding) wereldreis

30 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Korte reis is < 2 maanden 20 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Herhaling reis 10 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)

Kies je locatie

COVID-19 screening afspraken alleen telefonisch 088- 0049149
COVID-19 screening appointments only by telephone 088-0049149

 

Maak een afspraak online

Wanneer de afspraak online gemaakt is ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail. Als je deze niet ontvangt is de afspraak niet gemaakt (check wel even de spamfolder voordat je het opnieuw probeert).

Belangrijk

Het is belangrijk dat je bij het vastleggen van een online afspraak kiest voor het juiste consult. Onderstaand tref je een tijdschema aan zodat je kunt inschatten hoe lang een consult duurt:

 

Lange reis  is >2 maanden of (voorbereiding) wereldreis  30 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Korte reis  is < 2 maanden 20 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Herhaling reis 10 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Bedrijfsvaccinatie 10 minuten
Bedrijfsvaccinatie herhaling 5 minuten

Een afspraak maken

Maak bij voorkeur vijf tot zes weken voor vertrek een afspraak. Sommige vaccinaties hebben tijd nodig voordat ze werkzaam zijn. Ook als je een last-minute geboekt hebt is het niet te laat om een afspraak te maken. Veel vaccinaties hebben ook wanneer ze kort voor de reis gegeven zijn een beschermende werking.

Telefonisch een afspraak maken?
Bel ons voor het maken van een afspraak indien het gaat om een last-minute vakantie, of voor een consult in de avond of op zaterdagochtend. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur op het nummer 088-0049149.

Gezondheidsverklaring
Voordat je vaccinaties laat zetten, vragen wij je een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit kan ter plekke, maar bij voorkeur doe je dit vooraf thuis. Het enige wat je hoeft te doen, is het formulier hieronder downloaden en invullen. Vergeet niet om het formulier te ondertekenen en mee te nemen!

Griepvaccinatie

In verband met een groot tekort aan griepvaccins is het belangrijk voor de Ease Travel Clinic om goed bij te houden wie voor een griepvaccin komt. Er zijn enkele bedrijven die bij ons een reservering hebben uitgezet op deze vaccins. Om te zorgen dat er zicht blijft op hoeveel vaccins er nog zijn, willen wij werknemers die het verzoek hebben gekregen om zich te vaccineren tegen de griep, vragen of zij ons telefonisch willen benaderen. Op deze manier kan ons afsprakencentrum zorgen dat er een passende datum voor u vastgelegd word. 
Ons afsprakencentrum is elke werkdag bereikbaar van 08-00 tot 17-00 op telefoonnummer: 088-0049149

Ease is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw eigendommen bij het bezoek aan een van onze klinieken.

Ga je pas over een tijdje op reis?

Vul dan de vaccinatieplanner voor een automatische vaccinatie-alert per mail!