Afspraak maken

Een afspraak maken

Afspraken kun je eenvoudig online maken, 24 uur/dag. Kies hiervoor de vestiging bij jou in de buurt. Wanneer de afspraak online gemaakt is ontvang je van ons altijd een bevestigingsmail. Als je deze niet ontvangt is de afspraak niet gemaakt (check wel even de spamfolder voordat je het opnieuw probeert). Het is belangrijk dat je bij het vastleggen van een online afspraak kiest voor het juiste consult in verband met de tijdreservering.

Aan de slag als medewerker bij het MUMC+?

Dan kunt u zich melden bij ons in de kliniek in Maastricht, Vanaf 1 juni 2022. Een afspraak maken is niet nodig. Ons inloopspreekuur is hiervoor speciaal geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30- 12:00. Houd rekening met een eventuele wachttijd afhankelijk van de drukte.

Aan de slag bij een nieuwe werkgever?

Heeft u van ons een uitnodiging ontvangen? Dan kunt u voor in Sittard en Heerlen en Venlo online een afspraak maken. Indien u in Maastricht wilt komen kunt u telefonisch een afspraak maken op het nummer 088-0049149.

Intakeformulier

In de bevestigingsmail ontvang je voor elke persoon een persoonlijke link om het digitale intakeformulier in te vullen. Om beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen ontvang je geen terugmelding per mail. Maak voor je eigen gebruik een afdruk voordat je het formulier verstuurt.

 

Ease is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw eigendommen bij het bezoek aan een van onze klinieken.

LET OP: Helaas zijn wij genoodzaakt om de komende tijd gedeeltelijk onze klinieken te sluiten.
Wij houden u op de hoogte indien wij over meer informatie beschikken.
Alvast bedankt voor uw begrip.
U kunt nog altijd telefonisch een afspraak inplannen bij onze klantenservice op het nummer
088 – 0049 149 

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen voor de vestigingen Heerlen, Maastricht, Sittard en Venlo via onderstaande knoppen.

Let op: Gebruik je afweer onderdrukkende medicatie of heb je een aandoening waarvoor je onder behandeling bent bij een specialist dan kan het voorkomen dat onze artsen willen overleggen met je behandelaar. Deze zijn op zaterdag voor ons niet bereikbaar. Indien je op zaterdag je afspraak plant dan kan het voorkomen dat je op een later moment nog een keer terug moet komen.

Lees onderstaande tekst goed om zeker te zijn dat u de juiste afspraak maakt.

Reisconsult:
Dit consult plant u in als u een nieuwe reis gaat maken. Bij iedere nieuwe reis horen andere adviezen en eventuele vaccinaties of medicatie. Wij maken gebruik van de protocollen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Deze protocollen met bijbehorende adviezen voor de reiziger kunnen gedurende het jaar meerdere keren wijzigen.

Reisconsult herhaling:
Dit consult plant u in als u een vervolg vaccinatie nodig heeft voor uw aankomende reis.

Vaccinatie op maat:
Dit consult plant u in wanneer u een vaccinatie wenst die niet in het rijksvaccinatieprogramma is opgenomen of wanneer u op advies van uw huisarts een of meerdere vaccinaties nodig hebt. Tijdens het spreekuur krijgt u deskundig advies over betreffende vaccinaties, afgestemd op uw persoonlijke situatie en behoefte.

Op advies van medisch specialist:
Dit consult plant u in indien u op advies van uw specialist een of meerdere vaccinaties gehad. Bijvoorbeeld als u gaat starten met afweer onderdrukkende medicatie.

 Bedrijfsconsult:
Dit consult plant u in wanneer u op verzoek van uw werkgever bepaalde vaccinaties of onderzoeken nodig heeft. Let op bent u werkzaam of gaat u werken bij het MUMC+? Dan kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur op ons inloopspreekuur terecht in onze vestiging in Maastricht.

 Consult recept:
Dit consult plant u in indien u alleen een  recept nodig heeft voor malariatabletten of tabletten tegen hoogteziekte en geen vaccinaties nodig heeft of deze al elders heeft gehaald.

Herstelbewijs:
Dit consult plant u in indien u een bewijs nodig heeft dat u hersteld bent van corona bijvoorbeeld voor een reis. U heeft een bewijs nodig van een positieve test langer dan 11 dagen en korter dan 90 dagen geleden bij een erkende instantie, zoals de GGD.  Tevens dient u bij de afspraak in onze kliniek een identiteitsbewijs te kunnen tonen. Indien een van beide niet aanwezig is kan er helaas GEEN herstelbewijs meegegeven worden.

Let op: in verband met de continu veranderende toegangseisen van de verschillende landen, zijn herstelbewijzen niet overal geaccepteerd. U bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van de voor uw reis geldende toelatingseisen.

Heeft u een herstelbewijs nodig voor reizen binnen de EU, dan kunt u gratis een bewijs uploaden in de corona check app of  een papieren bewijs downloaden en printen via https://coronacheck.nl/nl/print/

Vaccinatieboekje:
Dit consult plant u in indien u een internationaal inentingsboekje wenst, het zogenaamde gele boekje.  U kiest dit consult ook indien u al een boekje heeft en daar eerder gegeven vaccinaties in wilt laten zetten. Indien deze vaccinaties niet bij Ease zijn gezet is het van belang dat u een bewijs van vaccinatie hiervan meebrengt.

MUMC+ medewerker PCR:
Dit consult plant u in indien u MUMC+ medewerker bent met klachten die passen bij een besmetting met het coronavirus. Ook plant u dit consult in indien u contact heeft gehad met iemand die positief is getest op het coronavirus.

Covid:

Wanneer kiest u voor welke test:

  • PCR: Deze kiest u indien u op (zakelijke) reis gaat en er een negatieve PCR test vereist is. U kunt deze ook kiezen wanneer u al eerder positief getest bent en voor werk wilt weten of u weer aan het werk mag, dan moet u erbij vermelden dat er een CT waarde vereist is. Wij streven er naar om u de uitslag binnen 48 uur toe te sturen via onze beveiligde mail. Let op: Heeft u een afspraak in Venlo dan is het niet mogelijk om een CT waarde te bepalen
  • AG-sneltest: Deze kiest u indien u op (zakelijke) reis gaat en er een negatieve sneltest vereist is. Deze kunt u ook particulier gebruiken indien u wilt weten of u besmet bent met covid-19. U ontvangt de uitslag binnen een uur via een beveiligde mail.
  • Serologie bloedonderzoek: Deze kiest u wanneer u wilt weten of u antistoffen in uw bloed heeft voor Covid-19. Let op: Wij kunnen u enkel vertellen of u antistoffen hebt, maar niet hoeveel antistoffen u heeft. De uitslag hiervan krijgt u binnen 14 werkdagen met de post thuisgestuurd.

 

Soort afspraak

Lange reis  is >2 maanden of

(voorbereiding) wereldreis

30 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Korte reis is < 2 maanden 20 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Herhaling reis 10 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)

Kies je locatie

COVID-19 screening afspraken alleen telefonisch 088- 0049149
COVID-19 screening appointments only by telephone 088-0049149

 

Maak een afspraak online

Wanneer de afspraak online gemaakt is ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail. Als je deze niet ontvangt is de afspraak niet gemaakt (check wel even de spamfolder voordat je het opnieuw probeert).

Belangrijk

Het is belangrijk dat je bij het vastleggen van een online afspraak kiest voor het juiste consult. Onderstaand tref je een tijdschema aan zodat je kunt inschatten hoe lang een consult duurt:

 

Lange reis  is >2 maanden of (voorbereiding) wereldreis  30 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Korte reis  is < 2 maanden 20 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Herhaling reis 10 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Bedrijfsvaccinatie 10 minuten
Bedrijfsvaccinatie herhaling 5 minuten

Een afspraak maken

Maak bij voorkeur vijf tot zes weken voor vertrek een afspraak. Sommige vaccinaties hebben tijd nodig voordat ze werkzaam zijn. Ook als je een last-minute geboekt hebt is het niet te laat om een afspraak te maken. Veel vaccinaties hebben ook wanneer ze kort voor de reis gegeven zijn een beschermende werking.

Telefonisch een afspraak maken?
Bel ons voor het maken van een afspraak indien het gaat om een last-minute vakantie, of voor een consult in de avond of op zaterdagochtend. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur op het nummer 088-0049149.

Gezondheidsverklaring
Voordat je vaccinaties laat zetten, vragen wij je een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit kan ter plekke, maar bij voorkeur doe je dit vooraf thuis. Het enige wat je hoeft te doen, is het formulier hieronder downloaden en invullen. Vergeet niet om het formulier te ondertekenen en mee te nemen!

Griepvaccinatie

In verband met een groot tekort aan griepvaccins is het belangrijk voor de Ease Travel Clinic om goed bij te houden wie voor een griepvaccin komt. Er zijn enkele bedrijven die bij ons een reservering hebben uitgezet op deze vaccins. Om te zorgen dat er zicht blijft op hoeveel vaccins er nog zijn, willen wij werknemers die het verzoek hebben gekregen om zich te vaccineren tegen de griep, vragen of zij ons telefonisch willen benaderen. Op deze manier kan ons afsprakencentrum zorgen dat er een passende datum voor u vastgelegd word. 
Ons afsprakencentrum is elke werkdag bereikbaar van 08-00 tot 17-00 op telefoonnummer: 088-0049149

Ease is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw eigendommen bij het bezoek aan een van onze klinieken.

Ga je pas over een tijdje op reis?

Vul dan de vaccinatieplanner voor een automatische vaccinatie-alert per mail!