Coronatest voor bedrijven, zorg en onderwijs

Het coronavirus (COVID-19) is helaas nog steeds onder ons. Ease biedt betrouwbare en geaccrediteerde coronatesten aan voor werkgevers en particulieren. Als jarenlange partner van de GGD Zuid Limburg, kun je jouw medewerkers of zorgpersoneel met een gerust hart een afspraak laten maken bij Ease voor een coronatest met betrouwbare uitslag. In Limburg kun je terecht bij een van onze locaties: Maastricht, Heerlen, Venlo en Sittard.

Ease Travel Clinic verzorgt op afspraak coronatesten voor iedereen. Lees alles over de testen op deze pagina. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan: 088-0049149 (ma t/m vrij tussen 08.00u en 17.00u).

Voorkom quarantaine en onnodig ziekteverzuim

De coronamaatregelen zijn er om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw medewerkers in quarantaine moeten als zij naar het buitenland zijn geweest. Ook heb je ongetwijfeld te maken met een hoger ziekteverzuim, vaak onnodig, maar uit voorzorg moet je verkouden medewerker thuisblijven. Laat medewerkers en zorgpersoneel snel testen op het virus zodat het werk niet blijft liggen.

Test bij u op locatie

Heb je meerdere medewerkers die getest moeten worden? Dan komt Ease graag op locatie om de tests af te nemen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

Verschillen in coronatesten

Er zijn verschillende coronatesten op de markt. Ease biedt enkel coronatesten aan met een zeer hoge betrouwbaarheid die goedgekeurd zijn door het RIVM!

De PCR test (polymerase chain reaction -test) is een coronatest om aan te tonen of je op dit moment besmet bent met het coronavirus (SARS-CoV-2). Iedereen kan deze PCR test laten doen via Ease. Heb je een COVID-19/ coronavrije verklaring nodig voor je medewerkers of het buitenland? Kies dan voor een coronatest (PCR) met gezondheidsverklaring. Tijdens het consult wordt de coronatest (PCR) afgenomen. De test bestaat uit een afname van een keel- en neus swab. Je krijgt in principe binnen 24-48 uur na testafname de uitslag en de gezondheidsverklaring via beveiligde mail. In sommige gevallen kan het zijn dat er meer tijd nodig is om een uitslag te verstrekken.
Het streven is om de uitslag binnen 48 uur verwerkt te hebben, wij zijn echter afhankelijk van de capaciteit en de snelheid waarmee het laboratorium van het Maastricht UMC+ de testen kan verwerken. Een garantie daarop kan door Ease dan ook niet gegeven worden.

Lees hier meer over de PCR test.

Met een corona sneltest kan binnen 1 uur worden aangetoond of iemand besmet is met Covid-19. In de meeste gevallen kun je dezelfde dag terecht voor deze sneltest. De sneltest kan niet gebruikt worden t.b.v. een reis waar een COVID-19/ coronavrije verklaring wordt gevraagd. Dat kan alleen na afname van een PCR test.

Je kunt deze sneltest laten afnemen met of zonder medische verklaring.

AG SNELTEST UITSLUITEND NA TELEFONISCHE AFSPRAAK

Corona antistoffen bepaling. Wil je graag weten of je corona hebt gehad en of je antistoffen hebt aangemaakt? Maak dan een afspraak voor corona antistoffen bepaling. Voor de test nemen we een buisje bloed af. Dit gaat naar het laboratorium van het MUMC+ voor onderzoek. De uitslag ontvang je per post binnen 14 dagen. Soms kan het zijn dat het door de toegenomen druk in het lab iets langer duurt voordat je de uitslag ontvangt.

Lees hier meer over de serologische test.

Op zakenreis? Sommige landen vragen naast een COVID-19/ coronavrije verklaring ook een verklaring van een negatieve IgM. Maak dan een afspraak voor een coronatest DUO (PCR en IgM). Tijdens hetzelfde consult nemen we beide testen af. Voor de PCR test nemen we een keel- en neus swab af en voor de IgM test nemen we bloed bij je af. Je krijgt in principe binnen 24-48 uur na testafname de uitslag en de gezondheidsverklaring via beveiligde mail. In sommige gevallen kan het zijn dat er meer tijd nodig is om een uitslag te verstrekken.
Het streven is om de uitslag binnen 48 uur verwerkt te hebben, wij zijn echter afhankelijk van de capaciteit en de snelheid waarmee het laboratorium van het Maastricht UMC+ de testen kan verwerken. Een garantie daarop kan door Ease dan ook niet gegeven worden.

Kies voor betrouwbaarheid, kwaliteit en ervaring

In Limburg en de rest van Nederland zijn steeds meer commerciële partijen actief die zeer goedkoop coronatesten afnemen. Hierop is nog weinig toezicht vanuit het RIVM. Kies altijd voor betrouwbaarheid en ervaring als het gaat om de gezondheid van jouw medewerkers en personeel. Ease werkt nauw samen van de GGD-Zuid Limburg en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van vaccineren, onderzoeken en ziektepreventie. Zij testen zorgvuldig en volgens de strengste hygiene voorschriften, om verdere besmetting te voorkomen. Daarnaast werkt Ease alleen met betrouwbare en geaccrediteerd coronatesten.

Betrouwbare uitslag

Ease werkt met betrouwbare en door het RIVM goedgekeurde coronatesten. Onze verpleegkundigen zijn vakbekwaam en nemen de testen uiterst zorgvuldig af.

Advisering op maat

Iedereen en elke situatie is uniek. Ons team van artsen (specialisten van MUMC+ en GGD-ZL) en verpleegkundigen zorgen voor het beste advies voor jouw en gezondheidssituatie.

Deskundig personeel

Ease werkt met een team van professionals op al haar afdelingen. Ook de medewerkers die je niet meteen ziet, zijn bezig met het organiseren van een excellente dienstverlening.