Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

SISP Woundcare

Mocht je op 16 Juli 2022 een lege plek in je agenda hebben, dan hebben wij een goed idee!
Op 16 Juli word de Goodvibes Benefiet weer georganiseerd. De hele dag en avond één groot feest met lekkere muziek, eten, cocktails, creatieve marktjes, workshops en meer. En het mooiste van alles, is dat dit gevierd word op een top locatie aan de Maas in Maastricht! ☀️
Er word net als voorgaande jaren geld ingezameld voor SISP Woundcare, de non profit organisatie die zich richt op het verbeteren van wondzorg in Kerala, Zuid India. 
Wij van Ease zijn er zeker enthousiast over! Ga jij ook?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ease Travel Clinic is powered by het Academisch Ziekenhuis Maastricht en de GGD Zuid-Limburg. Regelmatig faciliteert Ease dan ook wetenschappelijk onderzoek naar infectieziekten en de bestrijding hiervan. Op deze wijze draagt Ease Travel Clinic bij aan een verdere ontwikkeling van kennis en kwaliteit op dit vlak.

Naast het wetenschappelijk onderzoek steunt Ease Travel Clinic de stichting Global Exploration in hun activiteiten.

Gezondheidsonderzoek

Bij Ease Travel Clinic & Health Support vindt ook gezondheidsonderzoek plaats. Dit is medisch-wetenschappelijk onderzoek, waarbij wij gebruik maken van al verzamelde medische gegevens en/of afgenomen lichaamsmateriaal, bijvoorbeeld bloed of lichaamsweefsel. Het gaat hier niet om wetenschappelijk onderzoek waarbij wij van u een inspanning vragen.

Volgens de wettelijke regeling mogen uw medische gegevens en/of lichaamsmateriaal voor gezondheidsonderzoek worden gebruikt, voor zover deze gegevens voor het onderzoek nuttig zijn. Bij gezondheidsonderzoek hoeven wij uw toestemming niet te vragen, op de voorwaarde dat deze gegevens door uw arts van een nummer voorzien – gecodeerd – zijn. Zo kan de onderzoeker niet zien van wie de gegevens afkomstig zijn.

Als u bezwaar hebt tegen een dergelijk gebruik van uw gegevens en/of lichaamsmateriaal, kunt u dit kenbaar maken door het invullen van een formulier. U kunt hiervoor mailen naar ease@mumc.nl, dan nemen wij contact met u op.