Afspraak maken

Een afspraak maken

Afspraken kun je eenvoudig online maken, 24 uur per dag. Kies hiervoor de vestiging bij jou in de buurt. Wanneer de afspraak online gemaakt is ontvang je van ons een bevestigingmail. Als je deze niet ontvangt, check dan even je spamfolder of neem dan telefonisch contact met ons op. Het is belangrijk dat je bij het vastleggen van een online afspraak kiest voor het juiste consult in verband met de tijdreservering.

Let op: Gebruik je afweer onderdrukkende medicatie of heb je een aandoening waarvoor je onder behandeling bent bij een specialist dan kan het voorkomen dat onze artsen willen overleggen met je behandelaar. Deze zijn op zaterdag voor ons niet bereikbaar. Indien je op zaterdag je afspraak plant dan kan het voorkomen dat je op een later moment nog een keer terug moet komen.

 

Soort afspraak

Dit consult plan je in als je een nieuwe reis gaat maken. Bij iedere nieuwe reis horen andere adviezen en eventuele vaccinaties of medicatie. Hierin maken we onderscheid tussen een kort en lang reisconsult. Een lang reisconsult boek je in wanneer je een reis gaat maken die langer dan 2 maanden duurt of als je naar meer dan 3 bestemmingen gaat.

Ook voor zakenreizen is dit het juiste consult. 

Dit consult plan je in als je een vervolgvaccinatie nodig hebt naar aanleiding van het eerste reisconsult. Tijdens dit consult wordt er geen advies meer gegeven. Hierbij is belangrijk dat de eerdere vaccinaties voor dezelfde reis ook bij Ease zijn gezet. Om dit consult in te plannen, kun je bellen met 088-0049 149.

Dit consult plan je in wanneer je een vaccinatie wenst die niet in het Rijksvaccinatieprogramma is opgenomen en je geen nieuwe reis maakt. Voor alle vaccinaties op maat, ga je naar onze website ease-vaccinatie-op-maat.nl. Om dit consult in te plannen, kun je bellen met 088-0049 149. 

Dit consult plan je in wanneer je op verzoek van je werkgever bepaalde vaccinaties of onderzoeken nodig hebt. Ga hier naar onze website ease-bedrijfsvaccinaties.nl

Let op! Ben je werkzaam of ga je werken bij het MUMC+? Dan kun je op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur op ons inloopspreekuur terecht bij onze vestiging in Maastricht. 

Dit consult plan je in indien je alleen een  recept nodig hebt voor malariatabletten of tabletten tegen hoogteziekte en geen vaccinaties nodig hebt, of deze al elders hebt gehaald. Om dit consult in te plannen, kun je bellen met 088-0049 149.

Dit consult plan je in indien je een internationaal inentingsboekje wenst, het zogenaamde gele boekje.  Je kiest dit consult ook indien je al een boekje hebt en daar eerder gegeven vaccinaties in wilt laten zetten. Indien deze vaccinaties niet bij Ease zijn gezet is het van belang dat je een bewijs van vaccinatie hiervan meebrengt. Wanneer je een reisconsult inplant en nog geen geel boekje hebt, krijg je deze als service bij het consult. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. 

Om dit consult in te plannen, kun je bellen met 088-0049 149.

Duur afspraak

Let op: deze tijden dienen als indicatie. De duur van een afspraak kan afwijken van onderstaande tabel.

Lange reis  is >2 maanden, een reis naar meer dan 3 landen, of

(voorbereiding) wereldreis

+/- 30 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Korte reis is < 2 maanden+/- 20 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)
Herhaling reis+/- 10 minuten (+ 5 minuten voor elke persoon extra)

Je kunt doormiddel van onderstaande knoppen online een afspraak inplannen: