Over Ease

Ease Travel Clinic & Health Support BV is in Limburg marktleider op het gebied van de vaccinatiezorg. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en uitvoering van reisvaccinaties, bedrijfsvaccinaties en vaccinaties op maat voor specifieke doelgroepen (kinderen, volwassenen, ouderen).

Onze diensten bieden wij aan in de particuliere en zakelijke markt. Wij werken met een team van gespecialiseerde (reizigers) verpleegkundigen die je vriendelijk en professioneel adviseren m.b.t. de benodigde inentingen op basis van jouw persoonlijke situatie (gezondheid, werksituatie en reisplannen).

Zij worden in hun werk bijgestaan door gespecialiseerde artsen van de GGD-Zuid-Limburg en het Maastricht UMC+. Dat zorgt voor korte lijnen tussen onze verpleegkundigen en de artsen, zeker als je al in behandeling bij een van deze organisaties bent (geweest). Tevens zijn beiden (voor ieder 50%) aandeelhouder van Ease Travel Clinic & Health Support BV. We verwelkomen je graag in één van onze vier vestigingen in Limburg.

Zie ook:

3

Bedrijfsvaccinaties

Ease is specialist in het adviseren, uitvoeren en borgen van vaccinatietrajecten voor bedrijven en instellingen.

 

4

Vaccinatie op maat

Bij Ease kun je naast reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties ook terecht voor vaccinaties op maat. Deze vaccinaties zijn speciaal bestemd voor bepaalde doelgroepen.